BEGRAVNING

Att ge ett vackert sista farväl ligger mig varmt om hjärtat

Jag väljer blommor med hjärta och omsorg för en vacker och minnesvärd begravning. 

Mitt mål är oavsett om det är en nära person som gått bort eller kanske en omtyckt arbetskamrat- Att blomsterbinderierna blir personliga! 

Kanske var luktärt en favoritblomma, då är det fantastiskt vacker att använda sig utav de i dekorationen. 


Jag skapar begravningsblommor som:

Kistdekoration - Som anhörig står du inför många svåra val, jag hjälper dig att komma med tips och råd för vad som passar allra vackrast för stunden och som återspeglar personen som gått bort, utifrån de ni berättat. Dekorationerna skapas med de finaste blommorna för årstiden. 


Krans - Rundbunden krans, med blommor runt om hela kransen är mycket uppskattat. Som ni ser på bilden. Självklart gör jag även klassiska kransar med grön, fin bladstomme och blomsterdekoration upptill. 


Stående dekoration - Eller blomstertuva som jag kallar dem för, en stående lummig dekoration som liknar en blomsteräng. En väldigt stilfull dekoration som inte är så stram och strikt. 


Hjärta - En dekoration med blommor ton i ton som symboliserar kärlek och omtanke. 


Bukett - En handbunden vacker bukett. Livet som just avslutats avspeglade sig i både arrangemang och blomval. Allt för att den sista blomsterhälsningen skulle bli så hedrande som möjligt. Det är så det funkar när du beställer begravningsblommor hos oss.Rundbunden begravningskrans